Panic.

Mindre än en månad kvar till England. Åhherregudhjälpmig.

Love plus one.

Detta är vad som skulle ske om Calle Schulman och Beverly hills-Brandon parade sig.
Nick Heyward, mina damer och herrar. Min senaste popstjärnecrush. Glöm inte att kolla på videon! Jag lovar, det är det värt.

Sweet blindness.


Det är borgerligt att fira jul. Jag ignorerar allt som har med saken att göra. Förutom julmusten dårå. Jag har principer, men jag är inte dum. Så då vet ni. Nu ska jag ge mig ut i snön och posta ett brev. Ni kan lyssna på det här under tiden.

You're not James Bond, you're disgusting.

I skrivande stund bakar jag lussekattskanelbullar. Alltså kanelbullar fast med lussekattsdeg (jag vet, nobelprisnivå på den idén). Alla varnade mig. Så kan du inte göra Josefin! Det kommer aldrig gå väl! Saffran och kanel går inte ihop! Ha! Just watch me, bitches.

Iallafall. När bullarna jäste passade jag på att kila ner till affären och köpa julmust. Där insåg jag vad jag borde ha gjort. HOCKEYPULVER. Lussekattshockeypulverbullar. Åh. Det skulle bli alldeles alldeles underbart motbjudande! Fan. Too little too late. Det får bli nästa år.

Kitten mittons.Ååh. Jag är så kär i Charlie. It's always sunny in Philadelphia är roligast på tv just nu!

'Cause you're so bleeding thick.

I gymnasiet var det en tjej i min klass som blandade ihop Einstein och Frankenstein. Det skrattade jag gott åt. Samma tjej blandade även ihop Che Guevara med Galileo Galilei. En sådan förväxling kan te sig bisarr och lite skrämmande men jag bestämde mig ändå för att skratta åt det. HAHAHA skrattade jag. HAHAHA, fast jag egentligen ville gråta lite.

När jag sedan började på universitetet tänkte jag ÄNTLIGEN, äntligen får jag träffa intellektuella människor som det går att föra vettiga samtal med! Och det gjorde jag. Problemet visade sig emellertid vara att jag inte är så jävla skarp som jag trodde. I alla fall inte i jämförelse med mina nya baskerbeklädda, Stig Dagermandiskuterande klassisar.

Under en kafferast blev jag tillfrågad vem min favoritförfattare är och svarade Jonas Gardell. HAHAHA skrattade de då. HAHAHA, Jonas Gardell är ju POPULÄRLITTERATUR ditt jävla mainstream! SHAME ON YOU!

Vad nu, liksom? Rollerna är helt ombytta. Nu är det jag som blandar ihop Catullus och Vergilius. Pinsamt. Snacka om att ropa hej innan man är över bäckjäveln.

RSS 2.0