Viva hate.Mozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Slarvig paintbild.

Bank holiday.

Igårkväll var jag ledig för första gången på ungefär tusen år så jag gjorde det enda rätta och styrde upp en dejt med en stilig engelsman. Jag förstår ärligt talat inte hur någon kan vilja dejta något annat än engelsmän. Helt obegripligt.

Det var bank holiday så stan var full av liv trots att det var söndag. Vi hamnade på Elberts till slut och ingen blev knivskuren den här gången och jag och Jarvis var snyggast av alla där inne. En makabert fet kille breakdansade och det har egentligen ingenting med saken att göra men det var roligt.

Nu ska jag till jobbet, HEJRÅ!


Starcrazy.

Det var varit ett par tämligen Rupert Grint-lösa dagar. Livet känns plötsligt menlöst när man inte kan stirra på kändisar. Regnar gör det också. There's liksom no end to the deppighet.


*lädzen*

Pärlor åt svin, story of my life.

Varför har ingen kommenterat hur coolt det är att jag träffade Ron Weasley igår? Waste.

I touched you at the drive-through.

Fick celebert besök på jobbet idag minsann! (Mitt tråkiga day job, inte puben.) Först ut var Victoria Beckhams syster och det var väl sådär halvcoolt på sin höjd. Men sen.

SEN.

Plötsligt bah är han där. Rupert frickin' Grint. Orakad och med rockstar-rufsigt hår. Needless to say att jag dog. Tusen gånger om. När jag tog hans pengar rörde våra händer vid varandra. Det var love at first sight. *Känner hur min inre stalker vaknar till liv*

It's been a hard day's night.

Så himla himla trött. Chefen har skadat ryggen så jag har jobbat dubbla shift hela veckan. Jag önskar att jag fick gå till jobbet i pyjamas. Världen skulle vara ett vänligare ställe då. Och om man fick dricka vin på arbetstid. Fast det gör jag förvisso ändå. Heh.Vaknat på fel sida? Jag FÖDDES på fel sida.

I used to try very hard to make friends with everyone on the planet.

Det finns en kille som heter Snygg-Aarron. Han är rolig (och snygg) och cool (och snygg) och snygg (OCH SNYGG) och jag önskar att vi kunde vara bästisar och bundis.

Problemet är att han inte tycker om mig. Jag vet, ni bah "WHAT? HOW CAN THIS BE???!!!!" Och om sanningen ska fram har jag varit ganska elak och dissig mot honom in the past. Typ lovat att möta honom i stan efter jobbet och sen gått hem för att sova istället. Typ bett honom möta mig på en klubb och sen gått till en annan. OSV OSV. Han är, förståeligt, inget större fan av mig.

Detta ångrar jag förstås och försöker nu reparera den vänskap vi aldrig haft. Det är mitt nya uppdrag. I fredags lyckades jag se till att vi hamnade på samma klubb. Framsteg! Nästa gång kanske han inte ignorerar mig halva kvällen.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med detta inlägg så jag avslutar nu och återgår till att kolla på Party of five istället (herregud nittiotalet, vart blev du av?). Ridå.

Just to let you know att jag lever och så.

Precis hemkommen från Jarvisdejt. Lovely. Han är det bästa. Denna veckan kommer bli kick ass! Inte som helvetseveckan innan. Är eventuellt lite full. Imponerad över hur bra jag stavar dock. Godnatt.

Tesco disco.

Mina planer för denna lördagkväll: handla på Tesco. Partey.

Worst. Night. Ever.

Hade VÄRSTA kvällen ever på jobbet igår. Jag var ensam i baren och allt tog slut precis samtidigt (växel, kvitto-papper, vodka, fosters, is, vinglas, ALLT). Den paniken. Vår nya kock hade dessutom ett nervous breakdown efter endast tio minuter på sitt första shift och eftersom Will gayar upp det på Brighton pride hade vi ingen som kunde rycka in och vi var tvugna att stänga köket. Det fick jag skit för. Logiskt. Sen hände en miljon till jobbiga saker och jag ville bara gråta och mörda. Mest mörda. Jorge hade sönder tre glas. Jag blev biten av en hund. Alla fick aids och dog. En komet krossade halva jordklotet.

She stops the traffic.

Killen som enligt Dean har "Hertfords snyggaste rumpa" stannade sin bil mitt i gatan (!) för att prata med mig och mina Tesco-kassar. Personligen kunde jag inte bry mig mindre men Dean kommer kissa på sig av avund när jag berättar för honom och det är allt som räknas. Jag måste ju underhålla mig med något på jobbet nu när min sidekick Will är i Brighton.

*sigh*

I miss him so.

Soviet kitsch.Hittade värsta balla mössan i mormor&morfars källare när jag var där på besök. Nu jävlar är jag beredd för vintern! Tror att det är äkta päls. Ganska gross.

Panic on the streets of London.

Vad är det som händer här?! Kravaller, brinnande byggnader och plundringståg överallt. Det är The Revenge of the Chavs. Vi är alla dömda. Ungdomar som kastar sten på poliser utan att inse att poliser är människor dom med. Folk som krossar rutorna till elektronikaffärer för att "fight the power" (no pun intended) och få en gratis iPhone på köpet. Människor äcklar mig. Seriöst, GET A JOB.
Kaiser Chiefs måste känna sig rätt självgoda nu. Bah "WE TOLD YOU SO!!"

It's not easy for everybody to fall in love.

Trogna stalkers kanske har märkt att jag har tonat ner Jarvis-snacket. Det är inte för att han är död eller så. Han är fortfarande very much alive och very much allt jag tror jag vill ha.

Problemet dårå. Jo: det har blivit lite för på riktigt. Och jag är fortfarande lite för osäker på vad det egentligen är. Och också bara allmänt osäker som individ. Ochsåvidare.

Det är därför jag gör dumma saker som att ragga på sjuttonåringar med snyggt hår.

Så. Nu pratar vi inte mer om det.


*Käck bild för att lätta upp stämningen*

Ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör.

Ånej! Diskplockarpojken har klippt sig! Istället för The Bieber rockar han numera Morrissey/Elvispojk-looken. Operation sluta-ragga-på-honom blir plötsligt tusen gånger svårare.

VAD VAR DET BRA FÖR?

TEST: hur brittisk är du?

DU:

har en vän som alltid bär tracksuit - CHECK!
tycker det är normalt att gå till puben och bli redigt full klockan 3 på eftermiddagen
saknar helt pigment - CHECK!
följer tv-serien Eastenders
har Tesco-kort
har Matalan-kort - CHECK!
vaknar när du vill förutom på onsdagar då du blir rudely awaken by the dustmen
har två barn trots att du bara är nitton
köper alla dina kläder från New look
har tänkt tanken "heltäckningsmatta ÄR det bästa alternativet" - CHECK!
har rökt sedan du var tolv
har motiverat någons snygghet med "han hade alla tänderna kvar" - CHECK!
har en stammispub där alla vet vem du är - CHECK!
har en stammispub där alla vet vem du är men låtsas inte känna dig
har sett en bar fight - CHECK!
har startat en bar fight - CHECK!
tror att pommes frites räknas som en grönsak
känner minst tio polacker - CHECK!
har fått skjuts hem i en Tesco-vagn - CHECK!
har tagit en dejt till snabbköpet för du "had to start it somewhere"

Hm. 10 av 20. Jag är 50% brittisk! Inte dåligt, inte dåligt alls.

I think he likes me?

Wills pojkvän kallar mig "whore bag." Är det bra eller dåligt i gayvärlden?

RSS 2.0