Halloween.

På varje fest finns det en jobbig jävel med kamera. Igår var den personen jag! Hurra! Det var halloweenfest på jobbet och ALLA VAR DÄR. Det var crazy. Jag tänkte passa på att visa lite godbitar eftersom det ofta är ganska dåligt med bilder här på bloggen. ÄNJOY ÄNNA!


Diskplockarpojken Jorge var utklädd till någon form av dc-ninja.


Dean var typ sig själv. Ingen skillnad liksom.


Den här killen var en räv?


Will var fullare än ord kan beskriva. Jag var glad.


Du vet att du befinner dig på en gay-pub när till och med ölen är glittrig.


"Two hags and a fag."Alltså. Jag loves Will. Han är den bästa människan jag har här. Sen är vi förstås också sjukt snygga tillsammans.


Wills bättre hälft. Fett avis på den mannen alltså.


Detta, mina damer och herrar, är min pubmamma. Hon är underbar och helt från vettet. (Ja, jag har face paint i pannan. Det kommer från att ha gosat med Will.)
Jag och Dean var all over Nya kocken (som inte ser normal ut på en enda bild. Jag lovar att han är snygg egentligen.) Pinsamt obvious att vi är helt in love med honom.


Kan hända att jag gick lite för långt.


Jag och Deano tog cirkus en miljon bilder och bah "OMG WE'RE SO HOT!!! WE SHOULD BE SUPER MODELS!!!!11" Sen kommer man hem dagen efter och kollar på bilderna och bah "aa, eller inte."Aah. Lilla lilla bebis-Jorge som vi älskar att retas med. Han är som den där störiga lillebrorsan man aldrig hade. Som man samtidigt är lite tänd på. Eller nää. Usch. VAD ÄR DET JAG SÄGER?! Försvinn, orena tankar!


"Prom date-bilden."


Jess som jag är superkär i dök upp och var snygg.


Och full.Mer jag och Will. Bara för att vi är heta.
Och ganska exakt precis här spårade det ur. THE END.

Hej bloggen.

Förlåt för frånvaro. Jag har varit väldigt upptagen med att jobba sju dagar i veckan och ändå försöka hinna med ett socialt liv. Det är inte lätt. Ikväll jobbar jag till tio på jobb nr 1 och sedan ska jag skynda till jobb nr 2 (puben) där värsta bad ass mofo-halloweenfesten kommer äga rum!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dean har peppat inför detta i ungefär ett halvår nu. Själv har jag inte ens ordat en outfit. Heh. Organiserad tjej.

Lyckligt lottad.

Ååh, ALLTSÅ, jag och Dean har sån himla schoolgirlcrush på nya kocken. Vi rodnar och blir alldeles fnissiga när vi pratar med honom. Ytterst fånigt alltihop.

Annars var jag lite ledsen på jobbet idag. Ingen speciell anledning, bara sådär. Jorges pappa ryckte in och tröstade. Ibland känner jag mig så oändligt tacksam över att jag faktiskt har en hel pub med "extraföräldrar" för sådana tillfällen. Andra gånger känner jag mig mest besvärad när de förhör mig om mitt kärleksliv och frågar om jag äter ordentligt och så. Men det är fint ändå! En substitutfamilj som alltid är lite lite salongsberusad, det borde alla ha.

If you don't like things you leave.
Går igenom major Velvet underground/Lou Reed-obsession för tillfället. Det finns liksom ingen coolare.

Yes.

Mitt internet lever igen! Uncle Andy fixar. Han är bra han.

Jag planerar att flytta ut från Assholes avenue. Kollar på lägenheter men allt är för dyrt. Depp. Jag behöver en roomie. Funderar på att fråga Dean men det kan bli katastrof. Verkligen. I Loves him men vi skulle ha ihjäl varandra efter en vecka.

Nu måste jag ju börja dricka kaffe igen.

Jag har inget internet hemma. Just nu sitter jag på Starbucks med min laptop och känner mig som en jävla 90-tals-hipster. Passar på att flörta lite med the coffee guy. Han ser ut ungefär som snyggkillen i Grey's anatomy. Ni vet vem jag menar.

Att inte ha internet är värdelöst. Man blir liksom helt avskuren från omvärlden. Vill ni mig något föreslår jag att ni skriver ett brev. Röksignaler funkar väl också. Såatteh.

Gotta love fredagar.

Detta hände last night:

Jag och Dean förlorade en drinking contest mot Will och Jorge. Kanske eller kanske inte på arbetstid.

Vi insåg att jag, Will och Dean alla är kära i nya kocken. Han är GORGEOUS.

Jag blev super-svartis när Will gav sitt nummer till en random tjej. Kanske inte helt normalt. (Och priset för the world's most overprotective faghag går till...?) Till mitt försvar var hon gräslig.

En något pinsam situation uppstod när jag råkade bjuda in mig själv till Deans expojkväns nya pojkväns födelsedagsfirande. Jag kunde dock rapportera tillbaka till en nöjd Dean att nya pojkvännen är FAT and GINGER.

Like he doesn't know me at all.

Jarvis föreslog att jag skulle hänga med honom till gymmet och jag bah: "pardon my french men hahahhahahahahaha!"

Jag menar, det finns en anledning att Diskplockar-Jorge kallar mig Granny och det är inte bara för att jag är gammal, det är även för att jag är världens ofittaste person. På riktigt.

För övrigt har vi äntligen fått en ny kock på puben och han är SNYGG. Jag och Dean tittade på varandra och gjorde genast en mental high-five när vi träffade honom första gången. Det är inte så att vi anställer folk efter utseendet... Men det gör vi.

There's too much caffeine in your blood stream.

Jag försöker lägga av med kaffe för att se om det kanske kan hjälpa mina sömnprobem. Jag älskar kaffe. Kaffe är my reason to get up in the morning. Hur ska detta gå?!

För ööövrigt är mitt internet dc. Därav det dåliga bloggandet.
Så ni vet.


Hejdå! Gud vet när vi ses igen.

Lite kärlek från fel sort.

Alltså. Det där med att jag så ofta blir upphånglad av gaymän. Vad handar det om egentligen?

Power out.

Vi hade powercut idag i hela stan. Allt blev svart. Jag har aldrig varit med om nåt sådant innan och tyckte att det var jättespännande. Såg framför mig hur Hertford goes zombie-apocalypse och folk stormar Tesco med högafflar och facklor.

Dock blev kunder på jobbet superarga för att de inte kunde bli betjänade. Och en liten pojke blev fast mellan två elektriska dörrar som slutade fungera. Jag skrattade gott och länge.

Sen bah kom strömmen tillbaka och alla kollade konstigt på mig.


Titta! En misantrop!

Young blood.

Idag blev jag misstagen för en skolkande sextonåring. Liksom URSÄKTA? Förnedringen. Nu vet jag hur Diskplockarpojken känner sig när jag nyper honom i kinden.

Nackdelen.

Nackdelen med att ha en engelsk pojkvän: plötsligt måste man titta på rugbymatcher. RUGBY. Jamenellerhur.

(Inte för att jag har gått och skaffat mig pojkvän eller så. Ehehe. I'm just making conversation.)

RSS 2.0