Heat wave.

För övrigt är det tjugofuckingnio grader ute. Sista dagen i september. Det är ju inte klokt.

Hey princess.


Åh. Titta vad jag fick med posten idag! Bäst. Detta gjorde min dag.
Tack Ida. ♥

Varför skickar inte fler personer paket till mig? Jag blir ju så glad. Hehe. Heh. *HINT*

Det är ett superlätt jobb men någon måste göra det.

En summering av vad jag gjorde på jobbet ikväll: drack vodka&cola, löste korsord med Steph och gav Dan the man en "I love Jo"-tatuering. That is all.

Och inte en enda gång slogs jag av tanken: borde jag verkligen få betalt för det här?


Tummen upp om du trivs med ditt jobb.

Ge mig höst.

Hatar att det fortfarande är sommarvärme här. I England. Det går liksom inte ihop. Jag vill ha höst ju.

Friday I'm sick in bed.


Här ser ni en som inte har sovit på tre dygn! Ganska imponerande om jag får säga det själv. Jag ser ut som ett jävla spöke. Tog därför beslutet att stanna hemma från jobbet ikväll. Det ångrar jag lite nu. Andy är tillbaka från Polen men han hänger med sin flickvän och jag vill inte vara the third wheel. Sitter därför på mitt rum och kollar på Freaks and geeks i min ensamhet.

Jag saknar puben. Det känns fel att det är fredag och jag inte är där. Känns som att jag missar out on all the fun. Det finns en bedårande äldre herre som kommer in varje fredag som jag och Dean brukar flörta med. Vi ritar hjärtan i hans Guinness och sånt. En annan fredagstradition är flörta med diskplockarpojken och se vems (mina eller Deans) närmanden han finner mest obehagliga.

När jag tänker efter går typ 75% av vår arbetstid åt till att flörta med folk. Helt okej.

En workaholics bekännelser.

Medicinska preparat jag stoppat i mig för att överleva på jobbet ikväll:

Berocca
Strepsils
hostmedicin som Andy köpte till mig sist jag var sjuk
nässpray
vanlig värktablett av iprenliknande karaktär
Lemsip
Red bull

NU KÖR VI.

Läget.

Läget just nu:

Jag är sjuk och kan inte andas, sova eller ta mig upp ur sängen. Inte okej.

Jag måste gå till jobbet ändå. Inte okej.

Will och hans pojkvän planerar en semester till Norge. INTE OKEJ.

Kombon te och honung. Inte okej. Skitäckligt faktiskt.

En liten sammanfattning.

Det bästa igår kväll var när jag inne på en nattklubb sprang in i min femtioåriga pubmamma. Loves her. Hon är helt insane. Hon utfestade oss alla.

Det näst bästa var att vi trots fånig tjugoettårsgräns lyckades smuggla in Jorge som ju är en blott sjuttonårig bebis.

Det minst bästa var att det första vi möttes av när vi kom in på klubben var Jorges pappa. Oops.

Men allt som allt var kvällen the cat's pyjamas. Att partaja med sjuttonåringar och femtioplussare är underskattat.

(Nu undrar ni säkert vad det är för pensionärsvänliga klubbar vi huserar på. Så är det inte. Det är bara det att alla gamlingar vi känner råkar vara ascoola. And that's that.)

Fierce friday.

Jag har fått stränga order av Dean via sms att se "fierce" ut ikväll. Ibland är han för gay för att vara sann. Nåväl. Det är ju bara fredag en gång i veckan.
Hej intresseklubben.

Blaargh. Varför kan jag aldrig ha en normal kväll på jobbet med normala människor?

Träffade en (engelsk) snubbe ikväll som sade sig ha bott i Skara och hängt med Bert Karlsson på nittiotalet. Han hade massor av skvaller om Bert, som han sa var ett riktigt asshole. Han sa också att det enda dåliga med Sverige var "alla somalier." Jag bah "okeeeeeej." Sen försvann han och hans vänner utan att betala för sina drinkar. Moget.

Resten av kvällen löste jag och Steph korsord. Det var med andra ord riktigt party.

Imorgon är det avskedsdrinkar med R och S som gäller innan de reser österut.

Nu vet ni! Varsågod.

Why are you so far away?

Jag säger: "jobbet är lite tråkigare utan dig."
L-darling säger: "livet är lite tråkigare utan dig."

Alltså NAAAAW. Jag tycker att det är hemskt fånigt och ovärt när vänner flyttar till Bristol bara sådär. GRÅT. (Nu ligger ju inte Bristol på andra sidan jorden precis, but that's not the point.)

Brittsommar.

Igår fick jag höra, inte mindre än tre gånger, av helt okända människor att jag har "a sexy accent." Heh. Jorå. Att flytta till England var nog mitt livs bästa beslut.

Däremot är jag inte så glad över vädret. Halvvägs in i september och fortfarande frickin' sommarvärme? Inte okej. Jag vill ha höst. Gnäll gnäll gnäll.

Okeeeej.

Allt är bra allt är bra. Förersomundradealltså. Went for a drink med Jarvis på vår favoritpub som alltid spelar The Cure. Jag försökte förklara hur vidrigt det var när Andra avenyn våldtog Friday I'm in Love. Han förstod. Lovely. Han är så bäst. Nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon. It's a hard life. Godnatt.

I've been down so long it looks like up to me.

Är bara så himlahimla trött på mig själv och allt men mest på mig ändå. Är ledsen. Jag vet inte varför. Jag bara är.

Jobbig kväll på puben. Snygg men superdryg kille bad mig om mitt nummer och jag gav det till honom för att... För att... Jag är ett dc. Obviously. Fem minuter senare kom Jarvis in. Oops. Jag panikade lite och gömde mig i köket. Så som vuxna och mogna människor ofta gör.

Snyggmendryg sa att han skulle texta mig senare men det var tydligen en lögn. Nu ångrar jag att jag gav honom mitt nummer. Why why why? Hatar snygga människor och den makt de har över oss.

Jarvis sa inte hejdå innan han gick. Helvete. Allt är så dåligt just nu. Hej Karma, vad har jag någonsin gjort dig?

Oh, the alcoholic afternoons.

När man kommer till det läget att man tänker:

"varför ska jag INTE få ta ett glas vin på jobbet?!"


Då har det nog gått för långt va.

I would go out tonight...

Men jag är så satans förkyld! Ska försöka att inte dö av ansträngning på jobbet ikväll. Man vet aldrig med puben på torsdagar. Ibland är det helt dött, ibland är det crazy busy.

(Vad heter 'busy' i detta sammanhanget på svenska??? Jag har tänkt och tänkt och tänkt men kommer inte på något. Jag skriver alltså inte på engelska för att vara dryg. Jag gör det för att jag är efterbliven.)

Lukedarling åker tillbaka till uni på lördag och ikväll är enda chansen att hänga med honom. Och jag kan inte gå ut för jag är sjuk. Tragedi. TRAGEDI.

Don't cry baby, it's only a movie.


Godkväll! Här sitter jag och ser ut som en cineast. För det kan man ju också göra. Passande nog har jag spenderat hela dagen åt att se på film. Jag är dunderförkyld och då får man lov att göra det.

Filmer jag sett idag:
Harold and Maude (älskarälskarälskar)
Scott Pilgrim vs. The World (bättre än jag hade väntat mig)
Ronja Rövardotter (fick mig att börja storböla. ALLAN EDWALL!!!!)
Och slutligen:
Förnuft och känsla (för vad är ett filmmaraton utan en dos Hugh Grant?)

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre. Dags att sova alltså. Hej.

Mitt liv som seriefigur.

Att fota sig själv är bara såå mainstream.
Från och med nu kommer jag bara lägga upp taffliga paintbilder.
Lev med det.


Bäst.

Idag flyttar en av mina bästa vänner till Skottland. Det är fantastiskt. Hon kommer fortfarande vara smärtsamt långt bort från mig men nu kommer vi åtminstone befinna oss på samma ö! Eller? England och Skottland sitter väl ihop? Eeeehhhh.

I ALLA FALL.

Nu har jag äntligen en anledning att besöka landet som gav oss Ewan McGregor. (Tack tack tack tack!)

Och The Jesus and Mary chain förstås!Och Belle and Sebastian!Och Orange juice!Och Camera obscura!...och Josef K, The Vaselines, BMX Bandits, The Pastels, Mogwai, Cocteau Twins, Glasvegas, Arab strap, Primal Scream, Franz Ferdinand och mycketmycket mer. Med andra ord, världens bästa land!

Die motherfucker die.

Det riktigt otäcka med spindlar här i England är inte att de är så groteskt stora. Det är ju förvisso väldigt otäckt det med. Men. Det absolut värsta, det är att de är så aggressiva.

Istället för att fly från mig när jag försöker krossa dem med whatever som fanns närmast till hands så går de till motattack och springer, med en nästan beundransvärd dödsförakt, rakt mot mig. NORMALT.

Jag hade en sådan konfrontation nyss. Jag började gråta och lost track of vart spindeln tog vägen. Den är kvar i mitt rum, det bara känner jag på mig. Men jag vet inte var. HUR SKA JAG NU KUNNA SOVA? Buuhuuu.

Movin' on.

Uncle Andy funderar på att lämna Assholes Avenue och flytta in i ett nytt hus med sin flickvän och undrar om jag vill hänga med. Bra idé? Dålig idé? Värt att nämna är att huset på Assholes håller på att falla samman, bokstavligt talat. En vacker dag ramlar taket ner på oss. Jag vill helst inte vara här då.

Talk about a lousy weekend.

Skulle åkt till London igår kväll och gayklubbat med Will och Dean MEN JAG HAR JU INGA PENGAR. Sämst.

"But Jooooo, there's gonna be CAGES!"


Ledsen Dean, I love you and all, men att kunna betala hyra och mat väger lite tyngre än att se dig dansa i en bur. Det är det vuxenlivet handlar om: tråkiga prioriteringar. Sadly but true. (Jorge kallar mig redan Granny, såatteh.)

Att överleva i ett dysfunktionellt hushåll.

Någon har hällt vatten i min mjölk. Liksom, WTF?
Ingen vill erkänna.
Så jag häller vatten i alla andras mjölk.
This is war.

Jag tyar inte mer.

Jag har precis kommit hem från världens längsta kväll på jobbet. Professor Dan the Man höll knarkskola för mig och diskplockar-Jorge. Lektion 1: how to chase the dragon. Mycket informativt. Vill dö. Är så väldigt trött och opepp på allt. Jorge är sjutton och vill gå på rejv (vet han inte att det är ute med rejv?!) och jag känner mig bara gammal och tråkig i jämförelse. Ack, varats olidliga svårhet!

(Jag intalar mig att allt depp är pga hösten som lurar runt hörnet. Det är alltså inte mig det är fel på, det är vädret. Så det så.)

Gud vad jag svamlar. GODNATT.

RSS 2.0