Jag skulle ju inte gå ut?

Herregud. Hur full var jag igår? Och på arbetstid? Dåligt.

Det är lovely att vara tillbaka på puben. Alla stammisar har saknat mig. Crazy wine lady var inne. Hon är rolig. Hon kommer alltid in för "bara ett glas" som sedan blir till två-tre-fyra-fem glas. Plus shots. Hon säger att det är vårt fel eftersom vi är så trevliga att hon aldrig vill gå hem. Jag tror att hon vill adoptera mig och Dean. Vi ska gå ut och äta middag nån gång, alla tre. Det blir... Intressant.

Efter jobbet mötte jag Will på Blackis där vi raggade lite på Aquabartendern (som inte ens är bartender längre utan har blivit befordrad till nån slags flashig person i kavaj). Det var fint och trevligt och just like the good old days när jag och Will var bästisar och bundis och hängde ihop jämt och ständigt och hånglade med samma killar. Efter Blackis gick vi till Stonehouse och kände oss supergamla bland alla chaviga artonåringar med fake tans och New look-kläder. Men djen spelade Prodigy så vi var glada ändå.

På väg hem ringde jag Ldarling för en drunken pratstund. Han sa att hans flickvän skulle bli svartis om hon visste. Jag bah "good, good..." och skrattade mitt smider-onda-planer-skratt. Sen fick L lite panik när han trodde att jag gjorde inbrott hos någon när jag klättrade in genom Dan the mans fönster för att låna hans toalett. Mitt fel att Tesco var stängt eller?

Och det var min spännande torsdag det! Just nu är jag i ett extremt behov av en dusch men vi har fortfarande inget varmvatten. Funderar på att joina ett gym enbart för tillgång till dusch. Alternativt ta in på hotel.


Kommentarer
Postat av: ida

Kan du inte hälsa på/våldgästa Andy i hans nya boende och sno hans dusch? Är ju ändå lite hans fel att ni inte har nån gas nu..eh typ.. (:

2012-04-27 @ 16:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0