Makeover.

Har ändrat utseendet på bloggen lite. Omväxling förnöjer sägs det ju.

(Om ni inte kan se äre bara att reloada sidan ... Tada!)

Säg nu att det är fint, va. *bekräftelsebehov skala 3:1*

Day off.

Jag har varit ledig idag. Det är breaking news för jag är ALDRIG ledig. Mitt i veckan dessutom. Helt ovärt eftersom alla andra ändå var på jobbet. Det har känts ungefär som världens längsta dag. Jag har tvättat, handlat, sett på tråkig film, ätit godis, tagit cirkus fjorton tupplurar och inte vågat smsa den enda andra personen jag visste också var ledig. Ganska sämst dag alltså.

Nu är klockan lite över 6 och jag känner redan för läggdags.


Barngodis, y'all! (Jag går definitivt igenom en ålderskris.)

If you didn't come to party then why did you come here?

Eftersom Will aldrig vill gå ut och festa med mig längre (läs: Wills pojkvän vill inte att han går ut och festar med mig längre) har Dean åter igen blivit min partypartner in crime. Vi hade ju lite av en falling out där ett tag, men nu är vi back in business! Först på agendan: trekant med Snyggkocken! (Skoja.)

Snyggkocken är för övrigt fortfarande lite rädd för oss med motiveringen att vi är "läskigt synkroniserade." Det var banne mig det finaste jag hört sedan Loke Martinzon sjöng att allt ordnar sig.


Ah, the good old days. (Why oh why did I cut my hair?)

I started something and now I'm not too sure.

Jag har lite svårt att samla mina tankar och kreera något läsbart av dem just nu. Vet ej om det beror på den eviga insomnian, semiångesten eller om det bara är en tillfällig svacka. Men jag mår okej. So don't you worry about me.

Hela grejen med Jorge är så fånig. Vad det handlar om är en teenage crush från hans sida och konsekvenserna av en alldeles för tidig ålderskris från min. Borde lägga allt på is. Lättare sagt än gjort dock när han har så snygga kläder och luktar så gott och är så lik sin pappa (okej, jag hör hur sick det låter.)

För det är väl inte kärlek? Det kan inte vara kärlek. Det är inte kärlek. Elllllllller? Jag vet varken ut eller in.

(Så himla typiskt mig.)

Hey little girl, is your daddy home?Är helt obsessed av den här låten. And I really don't know why. Kan vara min schoolgirl-fetisch som spökar, kaaanske. Också att jag hade glömt bort hur fantastiska The knife är/var.

Oh, you were always such a dark one.

SMS-konvo:

Jorge: So we are satanists now?
Jag: Weren't we always?
Jorge: Well yeah, I always imagined hell to be a massive rave with hot devil chicks roaming around.
Jag: *sigh* You're such a boy.
Jorge: Okay, what do you think then?
Jag: What if this is hell and when we die we go back to earth...?
Jorge: Mind. Blown.

I'm wide awake, it's morning.


Är typ tröttast i hela världen. Jag har haft alldeles för roligt den här helgen.

Jorge vägrade följa med mig och Dean ut efter jobbet igår trots att vi gav honom puppy eyes och allt. Han ville gå hem och sova, sa han. Jag blev helt ställd. VAD ÄR DET HÄR? Jag är van vid att folk gör som jag säger. Har ju halva stan wrapped around my little finger nästan. Bestämde att jag inte behöver Jorge. Dean är min nya bästa vän.

Will smsade oss från Stonehouse men Dean ville inte gå dit. "You touch anything in there and you get an STD!" Sannare ord har aldrig yttrats. Vi gick till Hertford House istället där jag sprang in i en gammal dejt. Han var helt "LET'S GO TO PARIS" och jag bah "eh, kanske nån annan gång." Dean var a right filthbag och flörtade skamlöst med djen som spelade Lady Gaga för oss.

När klubben stängde tyckte vi att det var en bra idé att sätta oss i en taxi hem till en helt ovetande och förmodligen sovande SlimDave (en av våra kunder på puben) och festa vidare. Vi sa till taxichaffisen att vi var på väg till en trekant. Fnizz osv. Det var också vad vi sa till en väldigt sömndrucken SlimDave när han öppnade dörren. Lite awkward stämning sådär men SlimDave är en darling och lät oss komma in och försåg oss med filtar och en soffa att sova på.

Lagom ångest när jag vaknade imorse och insåg att jag befann mig i jävla Bengeo och var tvungen att gå tvärs över hela stan i högklackat och med gårdags-smink under ögonen. Var lite rädd att alla hurtiga morgonjoggare skulle tro att jag var ute och walk of shameade. Hu. Kände mig ganska trashig.

Vet inte alls hur intressant läsning detta var, men vafan, skitsamma.

Outside the butchers with a knife and a bike chain.

SMS-konvo:

Jorge: I'm seriously gonna kill him. He's pissing me off.
Jag: Let's kill him together. That would be sexy.
Jorge: Dayum girl you crazy.
Jag: I'm normal - everyone else is crazy. Let's kill him with a bike chain!

Mama do the hump!

Tydligen kom Jarvis till puben igår men jag var för upptagen med att dansa bakom baren/flörta med kunder/flörta med Jorge för att märka något. Jeeesus. TUR DET. Om jag visste att han var där hade jag fått panik och varit tvungen att gömma mig i köket igen. Alltid detta gömmande i köket. Börjar bli tröttsamt.

Sexy-killen var också där! Åh. Jag och Dean dog stora schoolgirlcrushdöden. (Such a heavenly way to die.) Det finns för många snygga killar på puben. Det är svårt att jobba under sådana omständigheter. So distracting! Mr Nice Arse (vet inte vad han heter, eheh) var där med en blond tjej som jag hatar. Sämst. Men men, livet går vidare. It was never gonna happen anyway.

Efter jobbet gick vi ut med Snygg-Aarron & co. Jorge var still ill och följde inte med. Bästa kvällen ändå, trots noll hångel. Jag och Dean ägde dansgolvet på Elberts. We're only in it for the attention.Besattheten av Rizzle Kicks just nu. Varför är brittisk engelska så SEXIGT?

OBS. tråkig läsning.

Tristaste kvällen på jobbet igår. Jag var HELT ensam i baren. Dicky kom in ett tag och underhöll mig. Dicky är en av mina bästa stammisar. Han ser ut ungefär som sångaren i Madness, fast posh med massvis av tatueringar (hur nu det går ihop.) Han försökte luska ut vem min "nya pojkvän" är. Mina stammisar bryr sig alldeles för mycket om mitt kärleksliv och jag brukar inte vara sen att dela med mig MEN DEN HÄR GÅNGEN GÅR DET JU BARA INTE. Jag blev nervo och bytte samtalsämne.

Vid tiotiden kom det in två fotbollskillar som jag vet att Dean skulle tycka var "fit as fuck." Jag saknar aldrig Dean så mycket som när jag träffar snygga killar. Jag bjöd dessa två killar på gratis shots för att jag var så uttråkad. Barmaid of the year? Ehehe.

Sen skulle jag egentligen gått ut och träffat människor men jag fick ett minibreakdown och gick hem istället.

MEN IDAG ÄR DET FREDAG! DET BLIR KUL! (försöker dölja ångest med caps lock.)

Here comes the sun ('bout damn time.)Tog mig en promenad och NU JEFLAR ÄR DET VÅR. Jag vet att jag skrev att det var vår för några veckor sedan men så började det ju snöa och blev så kallt att diskvattnet frös till is och det gick inte att sova för att man skakade så mycket. Men nu sjutton! Nu är våren här för att stanna. Det känner jag på mig.

(Kul att det ser ut som att jag bor på värsta landsbygden. Det gör jag junte.)

På allmän begäran: min dejt med diskplockarpojken!

Klockan är ganska tidigt men ändå är jag uppe! Det kan ni tacka Andy för. Han väckte mig kl 8 för att tala om att vår lägenhetsvisning kl 10 blivit inställd och att jag därmed inte längre behövde vakna kl 9. EEEHHHH. Mycket tjurig och morgontrött nu. Är liksom kvällsmänniska.


Morr. Hatar att vara vaken på morgonen. Dagen blir så lång.

Kan väl ta tillfället i akt och berätta om "dejten" osv. Har ju fått en del förfrågningar. OCH JA MEN OKEJ DÅ. Jag har tydligen inget privatliv längre så here goes:

Det var väl ingen dejt på det sättet kanske, däremot var det första gången vi bestämde oss för att gå ut tillsammans utan vare sig Will eller Deans vakande ögon. Första stoppet blev Blackbirds (som på söndagar återgår från helgens sodom&gomorra-tillstånd of doom till att vara en helt vanlig pub) där vi läppjade Southern comfort och fnissade åt stammisarna som sjöng karaoke.

Seeeeeeeen gick vi hem till mig och drack upp min födelsedagswhiskey och hånglade lite i min säng. Men mest låg vi nog på golvet med fötterna mot elementet (engelska hus är så kalla jämt) och lyssnade på Belle & Sebastian och pratade om om om om om. Om? Jag minns inte. Att jag har så små händer kanske. Att han luktar så gott. Att Donnie Darko är den bästa make out-movien. Sånt.

Jag fick i alla fall aldrig sagt det jag ville ha sagt (jag tycker om dig) men skitsamma.

Sedan somnade vi och jag stal hela täcket och han är nu dödsförkyld. HEHEHE. Das ist alles.

Don't be jel, be reem.

Jag: "Woah! I always wanted a hat like that!"
Jorge: "Well I has one. Jelly?"
Jag: "Well jel!"
Jorge: "Is it because I'm so reem?"
Jag: "Totes, babe."

Herregud. NÄR FÖRVANDLADES VI TILL CHAVS? Detta är undergången. Undergången, I tell ya!

(Om du inte förstod ett enda ord eller ens vet vad chavs är: grattis, jag avundas dig.)

You sexy thing!
Idag fyller Dean år och han är det absolut bästa. ♥ (Notera hur vi inte på en enda bild lyckas matcha våra poser. Fint.)

Typiskt Dean-citat: "I didn't even know the meaning of the word 'naive' until recently!"

Alltså, loves him.

I am not Jesus, though I have the same initials.

Insåg precis att Jorge har samma initialer som Jarvis Cocker. Ni vet, The Love of My Life, den Jarvis Cockern.

Är det ett tecken?

(Yes. Jag tror på tecken. Jag är töntig på det sättet.)

What did you lose? (Oh, it's okay - it's just your mind.)


(postsecret ♥)

You don't pick up the phone when it ring ring rings.

Har utvecklat världens telefonfobi. Jag vet inte varför. Svarar inte ens när mina vänner ringer. NORMAL TJEJ. Jag förvandlas mer och mer till en eremit för varje dag som går. Värst är telefonen på jobbet. "Ja hej, det är puben?" Hates. Varför ringer folk? Sluta.

Att förföra ett barn osv.

På något jävla vänster råkade jag annordna en frickin' DEJT med Jorge ikväll.
DET VAR INTE ALLS MENINGEN.
Herregud.
Herregudherregudherregud.
JAG MÅR SÅ DÅLIGT JUST NU ATT NI INTE ENS KAN FÖRESTÄLLA ER.
Mina känslor är all over the place.
Ska svepa en flaska vin nu eller två för att lugna ner mig. Vi hörs.

Flowers.


Andy blev så förfärad när han fick höra att jag inte fick någonting på valentines day att han prompt var tvungen att köpa blommor till mig. NAAW. Ibland är han bästa roomien alltså.

Just because you feel it doesn't mean it's there.


Bigmouth strikes again.

Jag hade lovat mig själv att inte dricka på jobbet igår och det löftet höll jag. Kändes lagom trist när Mr Hot Italian Guy ville bjuda mig på drinkar och jag bah "nej nej nej nej nej tack MEN KOM GÄRNA TILLBAKA NÄSTA HELG." Stolt ändå att jag lyckades hålla mig helt nykter hela kvällen. Trots party-fredag och allt.

Någon som däremot var rejält på lyret var Dean. Jag älskar Drunk Dean. Han är helt fab. Dock blev jag lite uppjagad när han började prata om Jorge och diskret slängde ur sig "HAVE YOU FUCKED HIM YET?" när Jorges pappa stod två meter bakom honom. Sweet Jesus, liksom. Jag fick ju nästan en stroke. (Och nej, herregud.)

Jorge själv var inte på jobbet och det var skönt. Dean säger att jag måste prata med honom MEN JAG VILL INTE. Allt är the worst just nu. Att prata om det kommer inte ändra faktumet att någon kommer få sitt hjärta krossat förr eller senare. Egentligen är det inte så komplicerat som jag får det att låta, men vad ska man göra när man är dramatiskt lagd osv.

Slutligen, kvällens mest olämpliga samtal:

Will: "If I was straight I'd so be going out with you!"
Jag: "I know you would."
Will: "And I'd totally have sex with you."
Jag: "Awesome!"
Will: "I'm really good in bed!"
Jag: "Damn! Our babies would be so hot."
Will: "I know, right! So fucking hot!"
Jag: "Yeah! I'd wanna fuck our babies!"
...
Will: "Too far, Jo... Too far."

För att somna på folks soffor har blivit mitt signum. Tydligen.

Jag tänkte berätta för er om igår kväll men jag vet inte ens var jag ska börja. Kvällen slutade i alla fall med att jag och Jorge klättrade in genom Dan the mans fönster och han lagade fajitas till oss som man ju bör när man får oväntat besök mitt i natten. Sen somnade vi lite på soffan tills Dan blev sur och slängde ut oss. En helt normal torsdagskväll med andra ord.

In love.Jag tänker aldrig ta på mig ett par andra skor ever igen! Är helt kär. Mina bebisar.

Och ja. Det fick bli ölblusen ändå. Orka ha rena kläder?

Hej.


Försöker se söt ut va. För det är ju så viktigt och sådär. Blabla.

I alla fall. Tänkte ha den här blusen idag men så upptäckte jag att den är full av ölfläckar. Sämst. Minns när jag gick på gymnasiet och läste foto och alla mina kläder hade fläckar av fix eller framkallare eller vad det nu var. Nu är det öl istället. (Arbetsskada.)

Liveblogg!

Står bakom baren och flörtar med Jorges pappa samtidigt som jag sms-flörtar med Jorge. Heheh. Har inte ens dåligt samvete.

Will har lovat att hänga med ut ikväll. Hans pojkvän är inte glad. Jag är "dåligt inflytande." Det kommer bli en bra kväll.


Detta är ingen outfitblogg mene..Inhandlade ett par docs när jag var i London. Jag safeade och körde på svart. Svart är alltid svart är svart är svart och svart är hur jag känner på insidan osv.

(And if I seem a little obekväm framför kameran, well that's because I am.)

update: ser tjock ut?!

And you're always busy, busy busy.

Är fröken Busy idag! Detta är vad jag har att göra:

Tvätta
Handla på Tesco
Kolla på två lägenheter med Andy
Hänga tvätt
Städa
Laga middag
Platta håret
Gå till jobbet
Work hard
Gå till Stonehouse
Party hard
Hångla med Jorge?
Gå hem
Sova

Jag är oförskämt pigg och taggad idag, jag vet inte varför - jag har inte ens druckit mitt kaffe än. Bara vaknade såhär. Har all världens energi. YES ALLTSÅ, NU KÖR VI.

She'll break your heart.

Nu har allt gått och blivt sådär komplicerat igen. Alltså såhär va. Jag startade något och nu är jag inte så säker. Jag har tappat kontrollen över situationen helt. Gud vet vart det kommer sluta.

(Men å andra sidan kanske det inte är så farligt ändå. Vi bara festhånglar ju. Som att feströka men inte lika skadligt för hälsan. Eeehhh.)

Jag vet att det är dumt. Jag vet jag vet jag vet. Jag är rädd att jag kommer krossa hans hjärta. Förr eller senare. Alla säger det. Ändå kan jag inte låta bli. Aaarrgggghh. Varats olidliga svårhet osv.

My bloody valentine.

Jorge föreslog precis att vi ska hitta på något imorgon.

PÅ ALLAHJÄRTANSDAG.

Mother of god... Vad har jag ställt till med?!!!!

So very tired.

Orkar inte att göteborgaren från i fredags smsar mig och vill träffas. Jag vill helst inte umgås med svenskar. Speciellt inte de som har flickvän men ändå ger ut sitt nummer till the hot barmaid.

(Drygt att kalla sig själv hot? So sue me. Vem som helst är hot bakom en bardisk.)

Jag är ledig idag så nu ska jag försöka ta igen lite sömn. Jag har sovit fruktansvärt dåligt och konstigt under hela helgen.

Fredag: somnade inklämd mellan Dean och Rhian på en soffa i puben. (Jag: "I love you Rhian." Rhian: "Please don't be sick on me Jo.")
Lördag: kom inte i säng förens klockan sju på morgonen (så söndag egentligen) och höll på att frysa ihjäl för att det var typ minus två innomhus.
Söndag: slextade (sleep texting) med Jorge inpå småtimmarna.

Varsågod för info.

Oops, I did it again.

Jah. Alltså. I'm sorry to say, men jag hånglade med Jorge igen. JAG HAR INGEN SJÄLVBEHÄRSKNING. Det skedde på Blackbirds dessutom (av alla dåliga ställen att göra dåliga saker på...) Dean var chockad och eventuellt lite äcklad. Fair enough, liksom.

Sen hamnade vi på en efterfest där vi satt i en soffa i typ fem timmar och höll varandra i handen. Jag vet, så puttenuttigt att man vill kräkas. Och det blev ju inte direkt bättre av att helt random folk kom fram till oss och sa att vi var ett gulligt par och att vi "made sense together." Jesus Christ. Vad har jag gett mig in på?

Egentligen kanske jag bara borde ge in. Jag menar, han är världens darling och förstår mig på ett sätt som ingen annan gör, jag kan berätta allt för honom och han har världens lenaste kinder. (Klart han har, han är ju bara ett barn! Aarrgghhh. Mindfuck.)

Jag är ute på väldigt hal is.

Återkommer.

Jag har så fruktansvärt mycket skvaller/draman/konstigheter/osv att dela med mig av från helgen som gått. WHERE TO BEGIN? Måste få ordning och reda på mina tankar först. Tills vidare får ni nöja er med en bild på Jorge (uttalas alltså GEORGE, era retards) med hatt och pipa.


Last nite.


The birthday girl, Simon i bakgrunden och Deans rumpa. ♥

Vi hade fest för ClaireBear in le pub igår va, och det blev precis sådär dancing-on-the-tables-galet som det ju bara blir när man anordnar fest på stans bästa gaypub. Jag var ungefär fullast och flörtade SKAMLÖST med Jorge. Och hans pappa. Och alla andra som råkade vara där (inklusive en kille från Göteborg?). Tjejer som killar, jag har tydligen inga preferenser längre.

Höll någon slags drunken confession för Simon, berättade allt. Om Jorge och Jarvis och Den Stora Förvirringen och sådär. Simon är bra. Speciellt när han hittar på elaka sånger om människor som eventuellt broke my heart.

Sedan kollapsade jag lite i en soffa och ingen var ett dugg förvånad.

Mene. Nu drar jag till London ett tag änna.

Godnatt.


Sjukt stressigt på jobbet ikväll, dog nästan. True story. Man saknar inte diskplockarpojken förens han är borta. (Glas! Så Många Glas!) Nu ska/borde jag sova så att jag är pigg och kry imorgon och redo att party like it's Claire's birthday eftersom det är just det! Hurra!

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den osv.


Sämst dag.

Slipper i alla fall träffa Jorge på jobbet ikväll. Ehehe. Alltså PANIKEN när hans pappa skämtsamt (och blissfully ovetande) anklagar mig för att ragga på hans förvisso-mogen-för-sin-ålder-men-ändock-tonåriga son. Paniken och de menande blickarna från Dean. Mina nerver. Sweet Jesus. Jag hoppas att Jorges pappa inte äger ett gevär.

It's such a perfect hair day.Mitt hår är perfekt idag. Jag bara vaknade såhär. Lovar.

The bad news är att jag har gått och blivit jätteförkyld och det har jag egentligen inte tid med. På fredag fyller en av mina bästa darlings år och det kommer vara århundradets fest på puben. Och på lördag drar jag till London! Dvs om nu tåget inte är inställt pga 5 cm snö. Det är trots allt England vi talar om. (Ta mitt råd, vänner: never ever EVER get on a replacement bus. DE KOMMER ALDRIG FRAM.)

How can you call this a home when you know it's a grave?

Jag och Andy har apartment-huntat i några månader nu och det är riktigt deppigt. Det är bara nedslag efter nedslag. Men skam den som ger sig! Vi har två visningar imorgon. (Ett av ställena vi ska kolla på har en frickin' POOL!) Håll tummarna för oss, tack snälla, för vi kan faktiskt inte bo kvar på Assholes avenue mycket längre till. VI TYAR INTE!

Nu ska jag somna till Project runway all stars. Det har varit en lång dag.

Cold feet.

Hur är det möjligt att jag äger fem par vinterkängor och att ALLA läcker?

För övrigt är det tydligen inte praxis i England att vare sig skotta eller sanda trottoarerna när det har snöat. Jag känner mig som en gammal tant nu, MEN SKA DET BEHÖVA VARA SÅHÄR?

How deep is your love?

Hänger med le snygg-chef på puben. Han spelar gitarr och är mer dreamy än någonsin. Det där att jag skulle vara över honom var en jefla lögn. Jag visste bara inte om det.


When the first cup of coffee tastes like washing up.


Så himla sämst att jag aldrig sover längre. Kommer bli en kul kväll på jobbet, indeed.
Vet inte alls var min puckelrygg kom från, btw.

Äntligen!


DET SNÖAR! Nu är det bara att luta sig tillbaka och se på när hela England faller samman. Ska bli kul!

Lätt roligast på jobbet igår.

Det finns en ung kille som kommer till puben varje fredag med sina föräldrar. Det är ju lite konstigt (och tragiskt?) förstås. Men han är hot och har lockigt hår så vi förlåter honom för det. Jag och Dean brukar spana in honom från baren och prata om hur dreamy han är och hur gärna vi vill dra fingrarna genom hans hår.

Innan han gick igår sa han hejdå till oss.

Hot kille: "Cheers. Bye, guys!"
Jag: "Bye!"
Dean (tankspritt): "Sexy!"

Alltså HAHA. Så himla uppenbart var hans tankar var liksom.

Jag ska också börja ropa "sexy!" efter folk istället för hejdå. Bäst.

Hard work.

Det var otroligt mycket drama på puben ikväll. Det var expojkvänner (mina, Deans), det var dvärgar, brutna händer, sönderslagna glas, gigantiska hundar som skällde, creepy bald guys, barrels som needed changing stup i kvarten, minderåriga chavs, dryga män som beställde champagne, illamående, alldeles för många sambuca-shots, snygga killar, fula killar, killar vi ångrar att vi hånglat med, drömkillar som dök upp med dejter osv för sånt är livet. (Det var en helt vanlig jävla kväll med andra ord.)

Jag är alldeles matt. Ska sova i typ hundra år nu. Vi hörs.

Det var det ju faktiskt.

Jag: "I have a secret to tell you."
Dean: "What?"
Jag: "I made out with..."
Dean: "That ginger guy from Blackbirds?"
Jag: "What? No!"
Dean: "Oh! Mr hottie italian guy?"
Jag: "Ha! I wish."
Dean: "What's his face from across the road?!"
Jag: "God no!"
Dean: "Was it a girl?!"
Jag: "No."
Dean: "Then who was it?"
Jag: "Jorge."
Dean: "... Jorge?"
Jag: "Yes."
Dean: "Well, that's just ridiculous."

I wasn't really looking for some more than some company on the dance floor.

Det har varit long overdue, men gissa vem som äntligen hånglade med Jorge igår? Jag vet, I'm the worst babysitter ever. MEN JAG SKÄMS INTE OCH JAG SKULLE GÖRA DET IGEN OM JAG FICK CHANSEN.

Okej, jag skäms lite. Men till mitt försvar var det han som började.

Change of plans!

Går ut med Jorge istället! Det är typ 60% chans att vi hånglar ikväll.


I could dance all night like I'm a soul boy.Jag ser ju lagom dryg ut idag. Är grumpy pga ingen sömn.

Efter jobbet ikväll ska jag ut med Lill-Weasley igen. Det kommer bli ace. Han är alltid så rolig och gullig. Lite som en hundvalp. Han är nära att utkonkurrera Jorge som världens raraste. Överväger om han är hångelvärdig. (Skoja.) (Eller?)

You only call me when you're drunk.

Blev väckt kvart i fyra imorse av en full LukeDarling som ringde mig från Bristol för att berätta att han saknar mig. Och att han kanske behövde kräkas. Det kändes nästan som för ett år sedan när han ringde mig alltidhelatidenjämtochständigt. Har saknat det.

LD: "How's things with your man friend?"
Jag: "I'm not seeing him anymore."
LD: "Why? 'Cause he was a dick and was just using you?"
Jag: "Well... Yeah."
LD: "So you're single now?"
Jag: "I am."
LD: "It's such a shame I'm not."
Jag: "... Yeah."
LD: "... I'm really drunk."

Just det. Han har flickis nu. En störig ginger-tjej som jag aldrig träffat men jag vet att hon är störig ändå för sånt är livet. Hon är i alla fall fulare än mig. De små glädjeämnena.

RSS 2.0