I guess it couldn't last too long.

Obs! Från och med nu hittar ni mig på thedrowners.blogspot.co.uk! Har varit lovligt trött på blogg.se ett bra tag nu och kände att det var time for change. Jag hoppas att ni hänger med i flytten. Puss!


Well this sucks.

Alltsåååå. Jag kan endast mobilblogga pga blogg.se är helt dc och låter mig inte blogga från datorn. Jag kan logga in men sedan ingenting. WHY?


Brand new.

Under veckan som gått har vi fått: nytt golv i kök och badrum (bye bye, carpet - see you in hell!) och en ny housemate! Hon heter Kate och har fyllt kylen med vin. Eheh. Ehhe. Jag tror att vi kan bli goda vänner.

I want the one I can't have and it's driving me mad.

Okej. Så, fotbollskväll på puben. Jag hade hoppats att Mr nice arse skulle vara där, men icke. Det var sorgligt. Varje dag då jag inte ser honom är en bortkastad dag. Ganska patetiskt, men så känns det.

Jag: "I'm like TOTALLY in love with him."
Claire: "Who?"
Jag: "The hot teacher guy."
Claire: "Do you even know his name?"
Jag: "Of course I do! It's... It's... It's not relevant to the story!"

Aaarrrggghhhh. Hela puben vet om det nu. Jag måste sluta berätta ALLT för ALLA hela tiden. (I curse you, wine!) Detta är i alla fall vad vi kom fram till: Mr nice arse är en blyg jävel och/eller tycker att jag är för ung och har därför inte ens tänkt tanken att jag skulle kunna gilla honom. Måste alltså låta honom veta, för vad har jag att förlora osv.För övrigt tror jag inte att vi ägnade en enda minut åt att kolla på matchen. Jag vet inte ens vem som vann. Ehehe.

With a little help from my friends.

Dean ringde mig för en pratstund. Jag är lite mindre deppig nu. Vi bestämde att vi ska ses på puben ikväll för att kolla på fotbollen. Gosh. Vi har blivit så manliga på sista tiden!


Last night I dreamt that somebody loved me.

...så du går hem ensam och gråter och lyssnar på How soon is now.

Hatar hatar hatar hatar hatar allt just nu. Förlåt, men så äre.

Unite and take over.

Jag och Dean startar fackförening pga det är kallt på jobbet.

"We will drink TWICE AS MUCH wine behind the bar until you turn the heating up!"

Chefen är lagom road.

.

Är deprimerad.
That is all.


Lovefool.

Alltså. ALLTSÅ. Min crush på Mr nice arse har nått helt katastrofala höjder. Jag är alldeles upp över öronen FLICKRUMSKÄR i honom (hade jag en dagbok skulle den vara fullklottrad med hans namn). Detta är inget annat än tragiskt. Jag beter mig verkligen som världens töntigaste skolflicka i hans närvaro. Så himla obvious. Han måste vara blind om han inte ser.

Ikväll är det par-tey på puben pga Jorges dilf fyller femtio. Jag frågade Mr nice arse om han kunde tänkas dyka upp och han svarade jo visst kanske det. Gör han inte det kommer jag gråta mig till sömns. I'm not even kidding. THIS IS SERIOUS STUFF Y'ALL!

Inte alls awkward.

På jobbet.

Jag: "Are you staying here to watch the footie?"
Mr nice arse: "I'll come back for it. I'm going home to have a shower first."
Jag: "Can I come with you?"
Mr nice arse: "What?"
Jag: "Eehh..."

Alltså.


You're damned if you do and you're damned if you don't.

Ingen har väl missat att Sverige spelar mot England ikväll. Vi kommer att visa matchen på puben. Jag är lite orolig. Om Sverige vinner kommer alla hata mig. Om England vinner kommer alla mobba mig. Either way, I lose.

You're in a bad way.


Dagens dagens osv.

Jag känner mig inte så bra just nu. Det har verkligen varit två veckor av extrem jävla SLOTH. För mycket alkohol, för mycket fet mat (varsin sharing plate of nachos med extra allt är inte okej), för mycket dekadens helt enkelt. Det måste bli ändring nu. Så fort mitt knä är helt och friskt igen ska jag börja träna. Ehehe. Famous last words.


För övrigt har solen äntligen återvänt till England. Det gillar vi.

Dom har gått för att leva sina liv och gud vet att jag måste leva mitt.

Will var som sagt på besök igår. Det har bara gått en vecka sedan han flyttade men det känns redan som en evighet. Jag satt klistrad vid hans arm hela kvällen. Abandonment issues skala 3:1. Men han trivs bra i Narnia, säger han. Han och hans pojkvän har blivit med kattungar.

Jag borde vara lycklig att min vän är lycklig men jag hatar att han är det utan mig. Jag skäms över att tänka så men det är inte mitt fel att jag föddes emaptilös med ett svart hjärta. PLZ don't hate me. Jag gör mitt bästa för att bli en bättre människa. (Men tills dess: hat. Avgrundsdjupt.)


Will är på besök från Narnia!


Det ballar ur.

Jag vann ett dance battle mot en svettig medelålders gayman i rosa sidenskjorta. Och det var det normalaste som hände igår kväll. All annan info är classified. För ert eget bästa.

Sweet Jesus. Jag ser verkligen fram emot en LUGN vecka nu, utan äventyr (och utan strippor!). Dock har vi fest för Jorges pappa (the mother of all dilfs) på lördag, så vem vet vad som kommer hända?

Cheers!

Är på The snug med Dean och Steph. En galen miljonär kom precis in, betalade vår nota (SJUTTIOTVÅ PUND!) och gick. Vafalls? Nu måste vi ju börja om igen. Nåväl. Skål!


Heart of glass.

Okej. Han är inte asexuell. Jag insåg inte hur jobbigt det skulle vara att se honom hångla med någon. Man vet inte att man vill ha något förens någon annan har det. Och så vidare.

Dean och jag annonserade ut våra brusta hjärtan över hela kebabshoppen. THE MAN WE'RE IN LOVE WITH IS GETTING OFF WITH SOMEONE ELSE.

Random snubbe bah: "The man WE are in love with? How does that even work?"
Och vi bah: "Mind your own damn business!"

På väg hem såg jag att Claire (chefens dotter) och hennes vänner var kvar i puben, så jag knackade på och vi drack vin och lekte inte nudda golv till klockan sex på morgonen. Stabby Craig bar omkring på mig och jag tänkte "nej, Josefin. Don't go there. Igen."

Och det var det. Nu drar vi till London! Häpp!

Or does he even have one?

Vi gör oss redo för Aarrons fest. Det kommer bli helt ace. Snyggkocken har lovat att bli full. Och Ida har lovat mig att ta reda på Snyggkockens läggning. Vi börjar ju som sagt snart tro att han är asexuell för bövelen.


Igår dårå.


Jag jobbade till nio igår kväll och jag har ALDRIG sett puben så tom. Det var döden. Efter jobbet gick vi till Blackbirds som var ungefär lika tomt. Jag tror att hela stan fortfarande återhämtar sig från bank holidayen from hell (att festa oavbrutet från torsdag till tisdag är ganska painful i längden).

Efter Blackbirds gick vi till Stonehouse. Jag kunde inte slappna av pga höll utkik efter Jorge hela kvällen. Dean sa åt mig att ignorera honom - MEN - hur kan man ignorera någon när personen i fråga inte ens vet om att man ignorerar den? Värdelöst. När han väl fick syn på oss blev han skitglad och kom fram och kramades och grejer. Headfuck.

I ett SVAGT ögonblick tänkte jag att jag kanske borde hångla lite med honom men lät bli. Tack för det. Körde dirty dancing med Deans ex istället och det var pretty much all the action jag fick den kvällen som slutade med att jag och Ida fick valla hem en väldigt full Dean genom stan.

Betyg på kvällen: 6/10

Jag hoppas att ikväll blir bättre. Snygg-Aarron har fdagspartaj på puben så det bli gött.

Lucky me!


Jag har Ida här hos mig nu! Hon stannar veckan ut. Jag har tur jag.

English summer rain.

Dagens impulsköp: ett paraply.

Engelskt sommarväder alltså. Alltid lika underbart bipolärt.

What's my name?

Hot gay barman: "So what's your name?"
Dean: "I'm Jo and this is Dean."
Jag: *bryter ihop*
Dean: "Oh my god! I don't even know who I am anymore!"

Tecken på att vi umgås för mycket. Våra identiteter har liksom flytit ihop som i Bergmans Persona. VEM ÄR JAG?

Mene. Vi hade en toppenkväll. Efter open mic drog vi in till stan till en klubb vi aldrig varit på innan. Bartendern där blev helt kär i Dean och gav oss drinkar till ett reducerat pris hela kvällen. Long island iced tea för två pund? Don't mind if I do.


Snyggkockis på open mic. Alltså, hans gitarrskills är out of this world. Jag blir helt kär varje gång.

Mobilblogg.

Oh my. Puben är full av hipsterkillar med tajta jeans. Det händer inte varje dag. Stabby Craig är också här. Kan bli trouble.


Och du skulle aldrig ramla mer.


Jag har varit klantig igen. Det gör så himla mycket ondare än det ser ut.

Ikväll är det open mic night med Snyggkocken! Är taggad till tusen.

Dancing with tears in my eyes. Eller: kvällen vi kysste Will farväl.Att ta farväl av Will var inte lätt. Det var faktiskt bland det jobbigaste jag någonsin gjort. I och med att jag är typ beroende av honom ville jag bara gråta hela kvällen. MEN. Vilken fest det var! Fantastico.


Alla, liksom ALLA, var där. Till och med Rhian och Simon som vanligtvis bor i Wales. Och, ja. Vi är sexiga och vi vet om det.


Jag kan inte sluta skratta åt den här bilden. Den ser ut som en dålig filmplansch. Jag är huvudpersonen, Dean är my hilariously gay best friend, Snyggkocken är the good guy jag faller för på slutet osv. (Och Simon vill mörda oss när vi sover?)


Jag, Jorge och le Snyggchef.


Jag älskar att hänga med Snyggkocken. Han är en av de mest bisarra människorna jag känner. Jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Ingen får mig att skratta som han. Egentligen tänker jag att vi bah borde gifta oss och få det överstökat.


Dean och jag. Jag vill inte vara den som är den, men vi har aldrig varit snyggare.


Si & Rhi och jag. Det roliga med den här bilden är att jag har Snyggkockens finger i munnen. Inga konstigheter.


Trots en hel del tårar var det en fantastsik kväll. Jag kommer sakna ihjäl Will. Världens bästa.
Nu ska jag gråta mig till sömns.

"I wouldn't sit on the face of anyone I didn't like."

När man hittar en video på sin telefon där alla ens vänner turas om att sitta på ens ansikte. Den känslan.

In the cold light of morning.

Well. Jag hade en bra kväll igår. Mr nice arse dök aldrig upp så fuck him.

Som utlovat: fylleblogg.

Hänger med snyggkocken. Loves him!!! Mr nice Arse är inte här. Kommwr sakna Will så himla mycket! Snyggkockis är sjuk i huvudet. På riktigt. Kär i honom. Ja.


Let's get this party started!Hej hopp, då är jag i stort sett redo för fest. (Ännu inte mentalt redo att bli av med Will dock.) Jag bjöd in mr nice arse. Han sa kanske. Oavsett om han dyker upp eller ej kommer det bli askalas. Risken att jag fyllebloggar ikväll är medel till hög.

Gråtfest deluxe.

Igår var som sagt Wills sista shift på puben och ikväll håller vi avskedsfest för honom. There will be tears.

Saker man vet.

Angående Snyggkocken:

Dean: "He told me he's in love with someone."
Jag: *hoppas in i det sista att det är mig* "Who?!"
Dean: "Some girl."
Jag: "She's a bitch."
Dean: "Yeah."
Jag: "I don't know anything about her, but I know she's a bitch."

Men tydligen har han en bror. Jag vet! SNYGGKOCKEN HAR EN BROR. Som ser exakt ut som honom. Fast han är gay. Så goda nyheter för Dean alltså. Congratz. Synd bara att Snyggkocken ALDRIG kommer låta oss träffa honom.

Wake up boo.

Har haft en väldigt trevlig bakismorgon med Dean. Gårkvällen var galen. Det finns inte så mycket mer att säga om det egentligen. Jag ska gå till jobbet alldeles strax. Ikväll är Wills sista arbetspass på puben innan han flyttar till Narnia. OH THE SADNESS. Hur ska jag klara mig utan honom?

Igår, kort sammanfattning.

Roligast igår: när en random skotte kom in och började spela säckpipa på puben.
Tråkigast igår: Mr nice arses flickvän.
Sämst igår: Mr nice arses flickvän.
Fulast igår: Mr nice arses flickvän.
Bittrast igår: jag?
Äckligast igår: raspberry sourz direkt ur flaskan.
Hårdast igår: Deans golv.


RSS 2.0