I think I'm gonna cry.

Är på jobbet. Mr nice arse är här med världens tråkigaste tjej. Jag är mycket olycklig.


Oh, the alcoholic afternoons.

Dean ringde mig precis från stan och var så full att han inte kunde gå rakt. Han vägrade lägga på innan jag lovade att följa med honom ut ikväll för att dricka vin och ragga på ynglingar. Oh well. OM JAG MÅSTE SÅ. *djup överdramatisk suck*

Jag insåg precis vad Dean är. Han är min Patsy. Och jag älskar honom för det. ♥

Cheers to the freakin' weekend.
Woho, torsdag! Låt helgen börja. Det är dessutom bank holiday-helg pga något som har med drottningen att göra (orka ha koll) vilket innebär att allt kommer vara dubbelt så party! Yes alltså.

Forever pale.


Är det ens okej att vara såhär vit förresten? Det är någoning som inte står rätt till när man spenderar en hel vecka i strålande solsken och ändå ser ut såhär. Jag är ju för guds skull vitare än snö. I CURSE YOU, IRISH GENES! CURSE YOU!

Dressed as a woman with horrible hair.

På sista tiden har jag blivit helt besatt av Toddlers and tiaras som handlar om mycket unga barn, främst i sydstaterna, som tävlar i så kallade pageants (och framför allt handlar det väl kanske om deras fruktansvärda pageant moms). Jag är så fascinerad! Det är groteskt och fel på så många sätt och jag vill bara adoptera alla stackars barnen och ge dem en normal uppväxt. Because if this isn't child abuse, I don't know what is. Ändå kan jag inte sluta titta. Det är verkligen sjukt beroendeframkallande. Dagens tips. Toddlers and tiaras: för den som ännu inte har tappat tron på männskligheten. Finns på youtube!Skräckexempel. Dock kan jag inte låta bli att charmas av den här lilla tjejen. Tänk om man hade det självförtroendet liksom. Also, "A DOLLA MAKES ME HOLLA, HONEY BOO BOO!" är min nya catch phrase.

All tomorrow's parties.Varför består veckan av så mycket vardag och så lite helg? Morr. Denna helgen (och nästa (och nästnästa!!)) kommer bli så himla ace att jag nästan dör när jag tänker på det. VARFÖR KAN INTE TIDEN BARA GÅ FORTARE? Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge osv.

Seriously, shut up.

Det bästa med England? ATT INGEN PRATAR OM MELODIFESTIVALEN.

Tonårspojkar vs vuxna män.

Jobbigaste dagen på länge. Stressigt på jobbet och ca hundra grader varmt. Jag gick ett helt arbetspass utan att säga ett enda ord till Jorge. Kändes lite konstigt men jag och Dean är sura på honom och han får faktiskt skylla sig själv som alltid är världens tjurigaste. Vi är innerligt trötta på honom och hans jävla teenage problems (BEEN THERE, DONE THAT). End of.

Mr nice arse var inne ett kort tag. Jag lyckades vara normal och sansad ända tills han försvann ur sikte och jag helt och hållet kollapsade i Wills armar och bah "I loooove hiiiiiiiiiiim!" och Will bah "for god's sake, pull yourself together woman!".

Alltså: denna besatthet av mr nice arse. Jag förstår inte alls när varför och hur den kommer sig. En dag var den bara där. I saw the sign i form av ett par bruna snälla ögon (och en snygg röv). Det känns oändligt hopplöst dock. Han är ju VUXEN och jag är... Not a girl, not yet a woman? Eehh. *kräks* Jag har aldrig varit såhär olyckligt kär förut! Jag tycker inte om det. Inte alls.

I'm yesterdays news.

Vi har en ny tjej på jobbet. Hon är snygg. Jag är mycket deppig över dettta. Att vara snygg bakom baren är ju min grej! Lika bra att jag går och dör va.

You will look back on this and say "it just wasn't one of my better days."Hej. Jag har en dålig dag. Dålig hårdag. Dålig sminkdag. Dålig humördag. ALLT är dåligt. Jag är medveten om hur ytligt det låter, men jag hatar att gå till jobbet när jag känner mig ful. Man är så himla exponerad bakom baren. Inte kul när man bara vill gömma huvudet i en pappkasse. (Om mr nice arse kommer in dör jag.)

Filthy gorgeous.

Jag: "Hey! Where were you last night?"
Dean: "Yeah, why didn't you come out with us?"
Snyggkocken: "I had better things to do."
Jag: "Like what?"
Dean: "He was wanking."
Jag: "AW, COME ON! You can do that anytime!"
Snyggkocken: "I'm actually doing it right now."
Jag och Dean: "..."
Snyggkocken: "These are just prosthetic arms. My real hands are down my trousers."

Snyggkocken kommer mer och mer ut ur sitt skal och framstår mer och mer som ett pervo. And we love every minute of it.

Summer cold.


Sommarförkylningar är det absolut värsta. Jag vill ut och leka i solen men jag orkar absolut ingenting.

Mr Hot Handy man är här igen förresten och renoverar badrummet = jag kan inte gå på toa = jag kan inte dricka något = jag TÖRSTAR ihjäl.

Keep it gay.

Jag: "I feel like he was just using me."
Lukedarling: "No kidding, I could have told you that months ago."
Jag: "THEN WHY DIDN'T YOU?!"
Ld: "Because that would have been creepy of me."
Jag: "Yeah, I guess."
Ld: "Maybe you should just stick to gay guys."
Jag: "Maybe."

Bubblez.


Trevlig överraskning: jag hittade en random burk såpbubblor i min väska efter helgens äventyr (who when where?). Nu ska jag ha kul!

This charming man 2.

Jag var ute på äventyr med Will igår efter jobbet. Någonstans mellan puben och stan sprang vi in i Mr nice arse (vi vet vad han heter nu!) som vi inte har sett på EVIGHETER. Han var egentligen på väg hem men vi tvingade honom att stanna ett tag till och hänga med oss. Han har de absolut bästa bruna ögonen jag sett.

Sen försökte vi dra med honom till Blackbirds men då tackade han bestämt nej. Det är okej. Det tyder på att han är en sund och vettig människa med moral och värderingar. Det betyder INTE att han inte vill sock it to me någon gång i framtiden. Jag måste helt enkelt bjuda med honom till lite classier places bara.

PS. Han har en motorcykel.

This charming man.

Jag jobbade med Jorge ikväll. Det var inte så awkward som man kunde tänka sig. Men för att han verkligen skulle se hur oberörd jag är lät jag Mr hottie italian guy bjuda mig på vin hela kvällen. Mr hottie är charming and dreamy och jag och Will är helt dökära i honom. Kvällens chock kom när han berättade att han har två tonårigar(!). I did so not expect that. Han ser så ung ut! Vad är grejen med alla dilfs?

Sedan frågade han om jag ville följa med till stan efter jobbet och jag sa att jag bara tänkte följa med om Will gjorde det. Will sa nej. Ibland tror jag att han har fel på hjärnan.

Bilder osv.


Jag och Dean var fantastiskt snygga igår, om jag får säga det själv.


Födelsedagspojken Will var också snygg. (Om ni undrar vad det är på Wills axel så är det bara Deans ex som gör ett mindre lyckat försök att tränga sig in i bilden.)


Här är vi, alla fyra, på en klassiskt usel gruppbild.
Alltså älskar den här mannen.

Som ni ser var jag faktiskt glad igår innan Jorge dök upp och var en dick. Hej.

Tur att mina kunder älskar mig i alla fall.


Kärleksbrev på puben. Tack.

Stupid girl.

Ldarling: "Cheer up Swedish."
Jag: "I always pick the wrong guys."
Ld: "You should have picked me ages ago."
Jag: "Maybe I should have."

KANSKE. Kanske inte. Det spelar ingen roll för det är ändå för sent nu. Och Jorge är inte intresserad. Har jag fått höra. Alla de hundratals gångerna vi hånglade gjorde han det bara för att vara "snäll" mot mig. Känner mig jävligt dum nu. Jag är fan korkad på riktigt.

Och så är det med det.

Bday boy.


Idag fyller min kära William år. ♥

(Och nästa månad flyttar han och hans pojkvän till typ NARNIA och vi kommer aldrig ses igen. De växer upp så fort. Gråter lite.)

Summer plans.


Hej! Är fortfarande sjuk. Allting är så himla tråkigt just nu. Jag längtar till juni, då händer det saker minsann! Både Snygg-Aarron och Jorges pappa fyller år och kommer ha PAR-TEY i puben. Dessutom kommer Ida hit! Bra grejer alltså.

... Och den här gången ska vi försöka att inte hångla upp några skotska kockar, va.

(Om någon kock ska hånglas upp så är det Snyggkocken! Det är banne mig dags att någon gör slag i saken en gång för alla. Vi börjar snart misstänka att han i själva verket är en android, en perfekt vacker android, okapabel att känna känslor av sexuell karaktär.)

Every monday morning comes.


Hej måndag! Låt detta bli en bra vecka, bara jag blir frisk nån gång. Tror kanske att anledningen till att jag är sjuk så ofta är att jag aldrig klär mig appropriately för vädret vi har (just nu: gråhet och duggregn). Men men.

Så vad händer denna veckan? Snyggkocken kommer hem från Wales! Yes alltså. Dean, jag och Crazy wine lady ska kanske gå på vår "dejt." Annars inte så mycket. Har vaga ambitioner att påbörja Operation ragga upp Mr Nice arse. Om jag bara blir frisk nån gång. Som sagt.

Sämst.

Lika fantastisk som torsdag kväll var - alla hånglade med alla, det var helt makabert - lika usel blev vår fredagskväll.

Det började med att Elberts har en ny tjurig dörrvakt som inte ville släppa in mig och Dean pga 21årsgräns. Vi bah: "BUT WE'RE HERE ALL THE TIME!" och han bah: *careface.* Och när vi väl kom in (för vi är cool kids som känner ägaren, så nya tjuriga dörrvakten kan ta sig i brasan) var det helt tomt där inne! Kul. Dessutom var jag sjuk och eländig och såg ut som döden själv. Bildbevis:


Det var förresten inte bara vår utekväll som var dålig. Jobbet var också jättesämst. Jag var stressad och skällde massa på Jorge. Och värst av allt: mr Nice arse erbjöd sig att köpa en drink åt mig - och jag tackade nej! I samma ögonblick som jag gjorde det insåg jag vilket fruktansvärt misstag det var. Han måste ju ha tolkat det som världens diss. Jag fick lust att örfila mig själv och bah: "WHAT IS WRONG WITH YOU, YOU STUPID BITCH?!"

Suck. Allt är the worst just nu.

Hej bilder!


Hej torsdagshäng med bäzta folket! (Hej Jorges pappa!!)


Hej bakisfredag!


Hej bakismat innan jobbet!

Det är dags nu igen.

Är så förkyld att jag dör.

Partey.

Will kom precis in bakom baren och frågade om jag vill gå till Blackbirds efter jobbet. Med ens steg mitt humör från ungefär noll till tusen. Plötsligt har dagen mening. I can see the strobe light at the end of the tunnel!


Pink suede shoes.Hej! Jag har varit vaken sedan klockan SJU imorses pga nån elak jävel smsade mig och jag kunde inte somna om. Jag har redan hunnit med tvätten, storhandlig at Tesco och en shoppingtur på stan med Deano (jag köpte ett par skor jag aldrig någonsin kommer använda, GÖTT) och jag har fortfarande en timme kvar innan jobbet.

Tänkte att ni ville veta.

Hard work.

Landlorden har skickat hit en (snygg) hantverkare för att rusta upp vårt trainspotting-hus.
Hittills har vi druckit whiskey&cola och tittat på Twilight. Gött så.

Vi kan väl vänta tills imorgon.


Jag vet att jag lovade en fet uppdatering om allt som rör hjärtat, men jag har varit ute i solen idag och kramat vänner och därför inte haft tid att tänka på tråkiga saker som obesvarad kärlek. Vi tar det en annan gång.

I'm still a teenage girl.
Jag har inte kunnat sluta lyssna på den här låten sedan jag först hörde den i den alldeles eminenta tv-serien Girls. (Varsågoda för tips.) Jag gillar speciellt att introt låter som Another girl another planet och att duden som sjunger låter som Jim Reid.

Det är också en ganska bra avspegling av mitt humör just nu. Känner mig sådär töntigt heartbroken som människor bara är på film. Jag vill mest sitta i ett fönster och titta på regnet, typ. Uppdatering kommer! News om Mr Nice arse, bland annat!

Last nite.Min lördag var spännande på många sätt. Dagen började med att Dan the man försökte köra över mig med sin bil och slutade med att Snygg-Aarron dumpade ett potentiellt ragg för att följa mig hem från en efterfest som aldrig blev av pga Will är en idiot som 1: tappade sina nycklar på puben, 2: såg dem ligga där och tänkte "åh, ett par nycklar, de är nog inte mina" och 3: lämnade dem där.

Och någonstans mitt emellan allt det där råkade jag ragga upp en Essexpojke. Jag vet inte om det säger er någonting alls, men Essex boys is a big no-no. (Om de inte heter Olly Murs alltså... Ah, en flicka kan väl få drömma.) Essexpojkar är Englands svar på Partille-Johnnys. WHAT WAS I THINKING? Eheh. Nä, men han var okej. Han hade en cool skjorta med fåglar som jag tyckte var tuff och han vill att vi ska ses igen på en dejt. Hjelp.

Dean har bestämt att vi ska gå ut ikväll igen. På en SÖNDAG?! Gotta love bank holidays.

piczzz

Alltså såhär va. Jag har inte haft en ordentlig tillgång till internet på sistone och bloggen har blivit lidande. Jag har velat blogga om massa saker men inte kunnat och nu har jag redan glömt bort allt. Dessutom sitter jag på massa bilder som inte är jätterelevanta längre - men alltså - ni kan få se dem ändå.


En dag var det soligt. Det är inte ofta det är det nu för tiden.


En eftermiddag hade jag lite kvalitetstid med Snyggkocken som var snyggare än vanligt? ÄR DET ENS MÖJLIGT?


En dag såg jag ut såhär.


En annan dag var jag glasögonorm.


En kväll hälsade jag på hos Dan the man (och entrade för en gångs skull lägenheten genom ytterdörren istället för att randomly klättra in genom fönstret).


Samma kväll myste vi med Diesel som är den tjurigaste och mest bångstyriga katten i hela Hertfordshire. Han hatar människor och vi bondade över det och han somnade på min arm. NAAAAWWWWW.


En dag hade vi balla skor på jobbet. Spejsigt golv vi har förresten.


En dag läste jag bästa boken och använde bästa bokmärket.


En tidig morgon tog jag en promenad med Diez. Vi är bästisar nu.

Saker jag gjort men inte har bild på:
fasadklättrat lite grann
hånglat med den snyggaste gaykillen i stan
dansat till klockan 6 på morgonen
kramat en skotsk kock

Handy man.

Yaowza! Jag kommer hem från jobbet och möts av en hunkig hantverkare innanför dörren. Oh lordy. En dålig dag blev precis lite bättre.

("Yaowza!" var på riktigt det första jag tänkte när jag såg honom. Jag förvandlas mer och mer till Dean för varje dag som går.)

Nu ska jag gå över dit och se om jag kan hjälpa till med något. Eheheh.

Hej.

Wow. Igår var katastrof. Dean, Steph och jag sprang alla in i varsitt ex. Jag hånglade både med Dean och med hans ex. Jag börjar misstänka att jag har a thing for gay guys. Snyggkocken fann detta mycket underhållande.

Är på jobbet nu. Mr Nice arse är inne. Jag noterade att han har klippt sig. Han noterade att jag har "the mark of shame" på handen (stämpeln från Stonehouse igår kväll). Pinsamt. Bara chavs går till Stonehouse. Han sitter och pratar med en blond tjej nu. Detta är en dålig dag.


Fortsättning följer...?

På jobbet. Jag och Will har fest bakom baren. Dan the man överlämnade mig precis en lapp med ordet "bed". Är det en inbjudan? Inte alls framfusigt eller så.


Det är ju bara torsdag en gång i veckan.

Jag överväger att bli full på jobbet ikväll.


Stormy weather.

Juste! Glömde berätta. Jag hade en näradödenupplevelse igår natt! (Jag kunde ha dött och det första jag bloggar om idag är att jag sprang in i Geeky Guy? Normala prioriteringar, ja.) Blixten slog ner i huset! På riktigt. Jag har haft en irrationell rädsla för åska/blixtar i hela mitt liv så detta var oerhört traumatiskt va. Det slog till så hårt att brandlarmet föll ner ur taket och alla billarm ute på gatan gick igång. Jag kommer behöva år av terapi för att komma över detta.

Funderar på att stanna hemma från jobbet idag på grund av "psykiska men."

I want to rip the clothes right off his ectomorphic body.

På väg hem från Marks & Spencer idag hade jag ett close encounter med Geeky Guy. Jag körde den klassiska låtsas-läsa-ett-superintressant-sms-för-att-slippa-hälsa. Jag hatar att träffa kunder utanför jobbet! Speciellt när jag är osminkad i det eviga duggregnet (the rain that flattens my hair - oh, these are the things that kill me). På puben är det okej. Bakom baren är jag cool och kontrollerad och allt det där. Irl är jag en jävla spaz.

Jag tror förresten inte att jag har skrivit om Geeky Guy här innan. Han är en lång gänglig kille med glasögon som mina. Det är svårt att avgöra om han är en geek eller en ironisk hipster med Jarvis Cocker-anlag. Tills man pratar med honom, vilket jag tyvärr gjorde en kväll och insåg att han bara är en vanlig awkward geek utan sociala talanger och noll triviakunskaper om indieband från Sheffield. Besvikelsen.

Trots det kvarstår min mini-crush på honom. Jag är ju också en awkward geek egentligen så vem är jag att dömma? Vi kanske skulle passa varandra som handen i handsken och live awkwardly ever after. You never know.


RSS 2.0