I want to rip the clothes right off his ectomorphic body.

På väg hem från Marks & Spencer idag hade jag ett close encounter med Geeky Guy. Jag körde den klassiska låtsas-läsa-ett-superintressant-sms-för-att-slippa-hälsa. Jag hatar att träffa kunder utanför jobbet! Speciellt när jag är osminkad i det eviga duggregnet (the rain that flattens my hair - oh, these are the things that kill me). På puben är det okej. Bakom baren är jag cool och kontrollerad och allt det där. Irl är jag en jävla spaz.

Jag tror förresten inte att jag har skrivit om Geeky Guy här innan. Han är en lång gänglig kille med glasögon som mina. Det är svårt att avgöra om han är en geek eller en ironisk hipster med Jarvis Cocker-anlag. Tills man pratar med honom, vilket jag tyvärr gjorde en kväll och insåg att han bara är en vanlig awkward geek utan sociala talanger och noll triviakunskaper om indieband från Sheffield. Besvikelsen.

Trots det kvarstår min mini-crush på honom. Jag är ju också en awkward geek egentligen så vem är jag att dömma? Vi kanske skulle passa varandra som handen i handsken och live awkwardly ever after. You never know.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0