Tonårspojkar vs vuxna män.

Jobbigaste dagen på länge. Stressigt på jobbet och ca hundra grader varmt. Jag gick ett helt arbetspass utan att säga ett enda ord till Jorge. Kändes lite konstigt men jag och Dean är sura på honom och han får faktiskt skylla sig själv som alltid är världens tjurigaste. Vi är innerligt trötta på honom och hans jävla teenage problems (BEEN THERE, DONE THAT). End of.

Mr nice arse var inne ett kort tag. Jag lyckades vara normal och sansad ända tills han försvann ur sikte och jag helt och hållet kollapsade i Wills armar och bah "I loooove hiiiiiiiiiiim!" och Will bah "for god's sake, pull yourself together woman!".

Alltså: denna besatthet av mr nice arse. Jag förstår inte alls när varför och hur den kommer sig. En dag var den bara där. I saw the sign i form av ett par bruna snälla ögon (och en snygg röv). Det känns oändligt hopplöst dock. Han är ju VUXEN och jag är... Not a girl, not yet a woman? Eehh. *kräks* Jag har aldrig varit såhär olyckligt kär förut! Jag tycker inte om det. Inte alls.

Kommentarer
Postat av: ida

ohmy, en och en halv vecka, CAN'T WAIT!

2012-05-27 @ 11:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0